Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

FC 's-Gravenzande wint van RKSV Heeze in KNVB-beker

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: zaterdag 17 augustus 2019 16:13


FC-'s-Gravenzande heeft zaterdagmiddag op eigen veld met 2-0 gewonnen van RKSV Heeze in de eerste voorronde van de KNVB-beker. De Limburgse ploeg, die in de eerste klasse speelt, was niet opgewassen tegen de 's-Gravenzandse club, die de tweede voorronde van de competitie 24, 25 of 26 augustus speelt. Wie de tegenstander wordt is nog niet bekend.

De wedstrijd begon met veel kansen voor 's-Gravenzande, maar pas in de 39ste minuut werd er gescoord door Roy Vermolen. Die voorsprong werd in de eerste helft niet uitgebouwd. In de 49ste minuut kreeg de Westlandse ploeg weer een grote kans, met een penalty voor hands. Yuri Westhoff schoot echter op de paal waardoor de stand hetzelfde bleef. In de 85ste minuut was het diezelfde Westhoff de eindstand 2-0 maakte. 
Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS