Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Feest bij telersvereniging Prominent na winnen Tuinbouw Ondernemersprijs

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: donderdag 9 januari 2020 15:42

Foto: Directeur Erik de Jong


De dag na het winnen van de Tuinbouw Ondernemersprijs is het opnieuw feest bij telersvereniging Prominent. Het personeel bij het verpakkingscentrum is donderdag getrakteerd op groentechips. Ook is de prijs gevierd op het hoofdkantoor aan de Scheeweg in De Lier, waar het beeldje van de hand van kunstenaar Piet Vellekoop inmiddels op een prominente plek staat.

Prominent is een corporatieve afzetorganisatie van tomatentelers. Bij het verpakkingscentrum in De Lier worden de tomaten gesorteerd en op transport gezet naar de afnemers. De vereniging is ooit opgezet uit onvrede over de toenmalige groenteveilingen. De leden van de telersvereniging komen donderdagavond allemaal bij elkaar bij de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze bijeenkomst wordt uiteraard stil gestaan bij het winnen van de prestigieuze tuinbouw prijs.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS