Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Feest voor gouden bruidsparen in Maassluis

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: woensdag 24 april 2019 15:03


Alle Maassluisse bruidsparen die tussen november en april vijftig jaar getrouwd waren werden woensdagmiddag bij Theater Koningshof opgewacht door een heuse lakei. Daar werden de gouden bruidsparen door de gemeente in het zonnetje gezet.

Bij dat feest waren loco-burgemeester Sjoerd Kuiper en wethouder Fred Voskamp aanwezig om de echtparen te feliciteren. De burgemeester kon wegens persoonlijke omstandigheden niet aanwezig zijn. 


Tot voor kort kwam de burgemeester altijd aan huis bij jubilea van bruidsparen, maar tegenwoordig wordt er twee keer per jaar een feest georganiseerd voor hen. "Omdat er zoveel gouden paren zijn in Maassluis, waren de bezoeken niet meer te behappen", dat zegt Kuiper, "ook blijken de feesten goed te zijn voor de onderlinge contacten."

Voor de genodigden was er een buffet, live-muziek en diverse optredens. Ook schoven de wethouder en de loco-burgemeester bij de huwelijksparen aan om het leven te vieren.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS