Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Fietsendief bij controle aangehouden

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: woensdag 14 augustus 2019 13:18


De politie heeft woensdagochtend op de Nieuweweg in Poeldijk een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden vanwege een fietsendiefstal.

Een agent zag de man en twee kompanen fietsen op de Burgemeester Elsenweg. Omdat de drie bekenden zijn van de politie, in verband met inbraken en diefstallen, gaf hij dit door aan zijn collega's. Zij konden de mannen staande houden in Poeldijk, ter hoogte van het voormalig Chinees restaurant.

Eén van de mannen bleek te rijden op een fiets die geregistreerd staat als gestolen. Daarop werd hij aangehouden. De twee andere mannen konden hun weg vervolgen.

De politie roept op om bij diefstal altijd aangifte te doen.

Dit artikel is tot stand gekomen dankzij een tip. Heb jij ook een tip? Mail ons dan op nieuws@wos.nl, bel op 0174-420893 of klik op de knop 'Tip ons'.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS