Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Fietsenstalling bij De Tuinen wordt in 2022 verdubbeld

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: woensdag 13 november 2019 15:43

Foto: WOS


Over ruim twee jaar, medio 2022, zal het aantal fietsparkeerplaatsen aan de westkant van winkelcentrum De Tuinen in Naaldwijk ruimschoots worden verdubbeld. Dat kondigt wethouder Leen Snijders van de gemeente Westland aan in zijn beantwoording van een vraag van Westland Verstandig.

"Onze fractie krijgt klachten binnen over de stalling van fietsen bij de uitgang van De Tuinen aan de kant van Patijnenburg. Bij mooi weer kunnen fietsen daar niet of nauwelijks geplaatst worden omdat er te veel fietsen staan. Uiteraard is de situatie qua aantallen aanmerkelijk veranderd sinds de komst van de Action en de Poolse supermarkt", stelt de fractie.

De capaciteit van de fietsenstalling wordt als "veel te klein" bestempeld. "Op drukke dagen worden de fietsen gezet in de looppaden, tegen het hek van de toekomstige supermarkt De Rentmeester en op het voetpad en tussen de ondergrondse afvalcontainers", verklaart Westland Verstandig.

Snijders stelt in zijn reactie, dat bij de herinrichting van Patijnenburg het aantal fietsparkeerplaatsen uitgebreid
wordt van 108 naar 254 plaatsen. "De planning is om deze medio 2022 te realiseren", aldus de wethouder.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS