Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Fietser nabij gemeentekantoor aangereden door automobilist

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: donderdag 25 mei 2017 22:31

Foto: Regio15


Voor de deur van het gemeentekantoor in 's-Gravenzande is donderdagavond rond 22.10 uur een fietser aangereden door een automobilist. Ooggetuigen zeggen dat de fietser bijna 20 meter is meegesleurd door de auto.

De fietser is dan ook zeer ernstig gewond geraakt. Onder meer een traumahelikopter is naar de plek van het ongeval gekomen. De fietser, een jongeman, stak over op de Sand Ambachtsstraat, werd geschept door de auto en kwam tegen de voorruit terecht.


De fietser was met een groep jongeren, die na de aanrijding ruzie kregen met de bestuurder van de auto. Dat is volgens ooggetuigen zodanig uit de hand gelopen dat ook de bestuurder flinke verwondingen heeft opgelopen. Zowel de bestuurder als de fietser zijn in een ambulance gelegd. De fietser is overgebracht naar het ziekenhuis.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS