Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Fietstochten langs waterbergingen in De Lier

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: woensdag 12 september 2018 16:42

Foto: WOS Media


Museum De Timmerwerf in De Lier gaat naast de tentoonstelling over de wateroverlast waar het dorp in 1998 mee kampte, ook fietstochten organiseren. De fietstochten worden gehouden in samenwerking met het Hoogheemraadschap van Delfland. Deelnemers worden langs diverse plekken geleid waar het hoogheemraadschap maatregelen heeft genomen om wateroverlast tegen te gaan.

Zaterdag wordt de tentoonstelling Pompen of verzuipen geopend door wethouder Cobie Gardien. De tentoonstelling bevat veel foto's, krantenartikelen, interviews en journaalbeelden uit die tijd. Ook wordt inzichtelijk gemaakt wat het Hoogheemraadschap van Delfland in de afgelopen jaren heeft gedaan om ervoor te zorgen dat herhaling van een dergelijke overlast kan worden voorkomen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS