Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Figuranten met zeebenen gezocht voor Franse film

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: dinsdag 21 mei 2019 13:43

Foto: Fred van der Ende


In verband met de opnames voor een grote Franse film wordt gezocht naar figuranten die op 3 en 4 juni beschikbaar zijn bij Hoek van Holland en over zeebenen beschikken. De beelden worden namelijk gemaakt tijdens een bootreis.

De boot vaart richting Engeland, maar daar wordt niet aan wal gegaan. De figuranten gaan op maandag 3 juni om 13.00 uur aan boord en zijn tot in het begin van de avond vrij. Vervolgens worden er gedurende acht uur scènes gedraaid. Op 4 juni wordt er om circa 08.00 uur afgemeerd in Hoek van Holland. Je kunt alleen mee als je een geldig ID of paspoort hebt.

Multa Casting is voor 3 juni (aankomst Hoek van Holland 4 juni) op zoek naar:
- mannen in de leeftijd 18-30 jaar die voetbalfans spelen (je dient een woordje Engels te kunnen spreken);
- bootpassagiers (30-40 jaar).
Verder is het bureau op zoek voor aanwezigheid op 4 juni (aankomst Hoek van Holland op 5 juni) naar mensen voor de figurantenrol van bootpassagier (18+, in alle soorten en maten).

De film heet Le Quai de Ouistreham en wordt gemaakt door regisseur Emmanuel Carrère. Oscar-winnares Juliette Binoche speelt de hoofdrol.

"De vergoeding is 70 euro op rekening en verder is alles uiteraard verzorgd", meldts Multa Casting. Wie mee wil doen, moet zijn gegevens, telefoonnummer, recente foto en leeftijd mailen naar info@multacasting.nl. Onderwerp 'Frans'.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS