Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Flatgebouw Maassluis ontruimd vanwege gaslucht

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: donderdag 26 maart 2020 14:13

Foto: 112 Midden-Delfland


Een groot aantal woningen in een flatgebouw aan de Van Beethovenlaan in Maassluis zijn donderdagmiddag even na 14.00 uur ontruimd, nadat iemand een sterke gaslucht had geroken in een kelderbox. Ook in woningen in de drie etages erboven roken bewoners deze lucht.

Meerdere hulpdiensten werden opgeroepen om te helpen bij de ontruiming. Het vermoeden was dat de lucht uit de technische ruimte van het flatgebouw kwam. Daarom moest een medewerker van woningcorporatie Maasdelta langskomen met de sleutel. Bewoners werden ondertussen opgevangen in het gemeentehuis.

Ook netbeheerder Stedin werd gealarmeerd om de hoofdtoevoer van het gas in de flat af te sluiten. Daarna moesten de woningen worden gelucht. Even voor 16.00 uur konden de bewoners terug naar hun woning.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS