Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Flinke uitbreiding voor Rijk Zwaan in De Lier

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: woensdag 26 juni 2019 11:04

Foto: Zo wordt De Hybride


Het bekende zaadveredelingsbedrijf Rijk Zwaan breidt flink uit in De Lier. Sinds deze week wordt er gebouwd aan 8,7 hectare kas, 6.000 vierkante meter bedrijfshal en 1.300 vierkante meter kantoorruimte extra, op de nieuwe locatie achter het hoofdgebouw van Rijk Zwaan.

Het pand, dat ook naast het vorig jaar geopende Seed Quality Center staat krijgt de naam De Hybride mee. Op de nieuwe locatie gaan de veredelingsteams van tomaat, paprika en aubergine werken. Dit zijn circa 80 medewerkers. Daarnaast komen er ook nog circa 30 medewerkers in de uitvoering te werken.

De nieuwbouw is volgens Rijk Zwaan nodig om de groei in de veredeling mogelijk te maken en medewerkers een prettige en duurzame baan te blijven bieden. Naar verwachting is de nieuwbouw eind 2020 afgerond.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS