Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Floracollege speelt Cleopatra

dinsdag 10 maart 2020 t/m vr 13 mrt 2020
Floracollege speelt Cleopatra

De kindervoorstelling Cleopatra wordt van dinsdag 10 t/m vrijdag 13 maart gespeeld door het Floracollege Kunst- en Musicalklassen in het Floratheater in Naaldwijk.

Cleo is een verwend prinsesje. Ze doet arrogant en gemeen tegen haar slavinnen en brutaal tegen haar moeder. En ondertussen voelt ze zich eenzaam, want ze heeft geen vriendinnen. Alleen met Yanara, haar persoonlijke slavin, kan ze praten, maar ja, dat is een slavin en dus geen vriendin. Cleo is jaloers op Yanara, want die heeft wel vriendinnen en gezelligheid van de andere slavinnen. Yanara adviseert haar om een vriendin te zoeken. Maar ja, waar haal je die vandaan? Dan komt er een meisje aan het hof, Semiramis. Ze lijkt heel aardig, maar ondertussen maakt ze een plan om Cleo te betoveren en al haar rijkdom te stelen. Cleo realiseert zich uiteindelijk dat rangen en standen geen belemmering zijn voor vriendschap.

Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Locatie: Floratheater, Burgemeester Elsenweg 8, Naaldwijk
Tijd: 19:00 uur
Prijs: € 6,-

wo 17 jun 2020
Woensdag 17 juni is in Cinema Koningshof de film Frida te zien.
wo 24 jun 2020
Op woensdag 24 juni is er weer een gezellige Ladies Only avond in Cinema Koningshof. Deze avond is de hilarische film...
vr 26 jun 2020
De film Judy, waarin Renée Zellweger de legendarische Judy Garland speelt, is te zien op vrijdagochtend 26 juni in...
za 27 jun 2020 t/m zo 28 jun 2020
Op zaterdag 27 en zondag 28 juni brengt Kinderkooor Westland de familiemusical Charlie en de Chocoladefabriek in De...
wo 08 jul 2020
De Disneyfilm Aladdin is te zien in Cinema Koningshof in Maassluis.
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS