Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Forse nederlaag voor Dijkvogels

Door: Mathijs Scholtes

Gepubliceerd op: zaterdag 25 mei 2019 18:54


De korfballers van de Dijkvogels lijken op degradatie af te stevenen. In het duel met koploper Kios gingen de Maasdijkse ploeg zwaar onderuit: 5-33.

Dijkvogels staat nu zevende in de tweede klasse G. Wat degradatie betekent. Met nog twee wedstrijden te gaan en vier punten achterstand op nummer zes Rapid lijkt degradatie voor de Maasdijkers onafwendbaar.

ODO lijkt de titel in diezelfde klasse aan Kios te moeten laten. de Maaslanders gingen uit bij nummer drie Danaiden met 16-13 onderuit, waardoor de achterstand op de koploper groeit naar vier punten. ODO had de nederlaag vooral te wijten aan een slecht laatste kwartier.

Ondo klimt uit degradatiezone
In de eerste klasse E heeft Ondo goede zaken gedaan door met 19-16 te winnen van concurrent GKV. Ondo staat door de overwinning nu zesde, maar het verschil met GKV blijft één punt.

Alle uitslagen

Overgangsklasse D
Swift - Valto 17-14

Eerste klasse E
Ondo - GKV 19-16

Maassluis - IJsselvogels 22-9

Tweede klasse G
KZ Danaiden - ODO 16-13

Dijkvogels - Kios 5-33


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Cultuurweb
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS