Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Forum voor Democratie gaat lokale samenwerking aan

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: woensdag 14 juni 2017 08:29

Foto: Facebook Thierry-Baudet


De nieuwe partij Forum voor Democratie (FvD) gaat lokale samenwerkingen aan. Zo heeft de partij van Thierry Baudet met Leefbaar Rotterdam afgesproken een blok te gaan vormen, zodat de stemmen op rechts van bijvoorbeeld Hoekenezen niet naar de PVV, maar naar Leefbaar gaan. Ook in Westland werkt FvD samen met een lokale partij, namelijk de LPF.

Het idee achter de samenwerking is dat FvD de LPF hier in Westland steunt bij de gemeenteraadsverkiezingen en dat de LPF het Forum steunt bij de Provinciale Statenverkiezingen, zo laat Dave van der Meer (LPF) desgevraagd aan WOS Media weten. Ook met de PVV werkt LPF regelmatig samen, zo is er intensief contact met Statenleden en Kamerleden van de partij van Wilders.

Naast Westland en Rotterdam wil FvD zich ook in andere plaatsen binden aan lokale partijen. Alleen in Amsterdam doet de partij onder de eigen naam mee aan de gemeenteraadsverkiezingen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS