Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Frantzen en Van Sprakelaar winnen toernooi bij LTC Naaldwijk

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: maandag 6 augustus 2018 15:15

Foto: LTC Naaldwijk


Het Intergreen Open Bloemen Toernooi van tennisvereniging LTC Naaldwijk is in de hoogste categorie herenenkel (speelsterkte 2) gewonnen door Romano Frantzen (THOR De Bataaf). Bij de dames (speelsterkte 4) won Esther van Sprakelaar (TV Dekker Rokkeveen) in het enkelspel.

Romano Frantzen toonde zich de meerdere van Egidijus Morkevicius (6-2 en 6-1) en was ook de baas over Sven van Touw (2-6 en 3-6). Esther van Sprakelaar won op de eerste dag van het toernooi met twee maal 6-3 van Celeste Beliën, was vrijdag sterker dan Brigitte van Leeuwen (6-1 en 6-4) en had op zondag de spannendste partij: tegen Daphne Sonneveld werd het twee keer 7-6.

In totaal namen 630 sportieve Westlanders en tennisliefhebbers van buiten de regio deel aan het toernooi, waarin 508 wedstrijden werden gespeeld.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS