Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Fusie bibliotheken Maassluis/Midden-Delfland en Vlaardingen officieel

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: dinsdag 1 oktober 2019 16:08

Foto: WOS


De bibliotheken in Maassluis en Midden-Delfland gaan vanaf deze dinsdag officieel verder als De Plataan. Hun organisatie is nu gefuseerd met Bibliotheek Vlaardingen. En daar hoort een nieuwe naam bij, vinden de betrokkenen.

Wethouders Bart de Leede (Vlaardingen), Corine Bronsveld (Maassluis) en Wendy Renzen (Midden-Delfland) onthulden de naam dinsdag tijdens een speciale bijeenkomst in Vlaardingen. De Plataan staat symbool voor kennis, wijsheid en vreugde van de geest.

Behalve een nieuwe naam is er ook een nieuwe website: www.debibliotheekdeplataan.nl. Daarnaast is voor leden tot 18 jaar uit Maassluis en Midden-Delfland het abonnement gratis. Tot aan het einde van dit jaar is er ook een speciale actie: wie een nieuw abonnement neemt, krijgt twee maanden gratis.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS