Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Fusie tussen zorgorganisaties Middin en Orion

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: dinsdag 15 oktober 2019 11:28

Foto: Google Streetview


Zorgorganisaties Middin en Orion willen per 1 januari fuseren. Daarvoor is een melding gedaan bij de Autoriteit Consument en Markt (ACM), die goedkeuring moet geven. Als de fusie doorgaat, wordt Orion een 'herkenbaar en zichtbaar' onderdeel van Middin.

Middin levert ondersteuning aan mensen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking in onze regio (op onder meer locaties in Naaldwijk, Poeldijk en Wateringen) en in Haaglanden, Rotterdam, Schiedam en op de Zuid Hollandse Eilanden. Orion is actief in de gehandicaptenzorg in Rotterdam en Midden-Holland.


Uit onderzoek bleek eerder dat beide organisaties raakvlakken en overeenkomsten zijn. Bovendien is Orion op zoek naar een betrouwbare partner om de organisatie te verstevigen. Die is dus gevonden in Middin.

Belanghebbenden kunnen voor volgende week woensdag bij de ACM reageren op de voorgenomen fusie.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS