Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Ga toch (mee) fietsen in Maassluis

maandag 30 september 2019
Ga toch (mee) fietsen in Maassluis

Samen fietsen is een leuke manier om met elkaar aan de praat te raken en plezier te hebben. Fietsen is ook goed voor lichaam en geest. Het is een manier om onbelast te bewegen. Het spaart de heupen, enkels en knieën. Daarnaast is fietsen zeer ontspannend en lekker in de buitenlucht. Daarom organiseren Seniorenwelzijn en Buurtcentrum De Hooftzaak op 30 september aanstaande een grote fietstocht langs mooie plekjes in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam.

De tocht start vanaf ontmoetingscentrum De Vliet in Maassluis. De tocht kan met of zonder een gids gemaakt worden. Onderweg zijn er twee tussenstops bij ontmoetingscentra op de route. Bij de eerste stop wordt koffie of thee en wat lekkers geserveerd, bij de tweede stop wordt er een lunch aangeboden. De tocht is ongeveer 35 km en eindigt bij Buurtcentrum De Hooftzaak.

Locatie: start Ontmoetingscentrum De Vliet, Arthur van Schendelstraat 25, Maassluis
Tijd: 09.30 – 15.00 uur
Prijs: € 5,00 inclusief koffie/thee en lunch
Aanmelden bij mevrouw Groeneweg via 06 57 31 42 74 of via vitaliteitenbeweging@seniorenwelzijn.nl

 


Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS