Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Galgebrug eindelijk weer open

Door: Dennis van Schie

Gepubliceerd op: vrijdag 1 december 2017 07:08


Na maandenlange werkzaamheden gaat vanmiddag om 17.00 uur de Galgebrug weer open. De brug ligt in de Galgeweg (N467), een belangrijke en drukke verkeersader tussen Naaldwijk en 's-Gravenzande. De opening gaat zonder feestje gepaard.

Op de werkzaamheden kwam de afgelopen tijd veel kritiek. Het werk is een paar keer uitgesteld en ook de timing vonden veel mensen ongelukkig gekozen. Een oproep om de werkzaamheden ruim over de - voor ondernemers - drukke Kerstperiode te tillen kreeg geen gehoor.


De afgelopen maanden is het kruispunt bij de Galgeweg met Opstalweg verkeersveiliger gemaakt. Verder heeft waterbedrijf Evides een nieuwe leiding aangelegd en het wegdek is vernieuwd. De Galgebrug zelf is compleet vervangen.

Opstalweg
De naastgelegen Opstalweg blijft tot 22 december in delen afgesloten. De gemeente Westland maakt de weg verkeersveiliger, CO2-leverancier OCAP legt leidingen onder de weg aan en de kruising met de Geestweg wordt aangepakt. Die kruising is de week voor Kerst voor autoverkeer afgesloten. 

De 's-Gravenzandseweg in Naaldwijk en de aansluiting met de Galgeweg gaan vandaag eveneens open. Tuincentrum De Carlton en benzinestation Texaco aan de Naaldwijkseweg zullen vanaf vandaag ook weer beter bereikbaar zijn. 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Beukers
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS