Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Galgebrug weer open voor verkeer

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: vrijdag 1 december 2017 17:41

Foto: Dennis van Schie


Na maandenlange werkzaamheden is vrijdagmiddag om 17.00 uur de Galgebrug weer opengesteld voor verkeer. De brug maakt deel uit van de Galgeweg (N467), een belangrijke en drukke verkeersader tussen Naaldwijk en 's-Gravenzande. Ook de 's-Gravenzandseweg in Naaldwijk en de aansluiting met de Galgeweg zijn weer open.

Op de werkzaamheden kwam de afgelopen tijd veel kritiek. Het werk is een paar keer uitgesteld en ook de timing vonden veel mensen ongelukkig gekozen. Een oproep om de werkzaamheden ruim over de - voor ondernemers - drukke kerstperiode te tillen kreeg geen gehoor.

De afgelopen maanden is het kruispunt bij de Galgeweg met Opstalweg verkeersveiliger gemaakt. Verder heeft waterbedrijf Evides een nieuwe leiding aangelegd en het wegdek is vernieuwd. De Galgebrug zelf is compleet vervangen.

Opstalweg
De naastgelegen Opstalweg blijft tot 22 december in delen afgesloten. De gemeente Westland maakt de weg verkeersveiliger, CO2-leverancier OCAP legt leidingen onder de weg aan en de kruising met de Geestweg wordt aangepakt. Die kruising is de week voor kerst voor autoverkeer afgesloten.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
's-Heeren Loo
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS