Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Gardien laat geen gras groeien over Heulse Driesprong

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: dinsdag 21 januari 2020 22:08

Foto: Google Earth


Wethouder Cobie Gardien van de gemeente Westland kan aan de slag met de plannen voor het gebied De Driesprong in Kwintsheul-noord. Zij verkreeg dinsdagavond de steun van de hele gemeenteraad voor de ingediende Structuurvisie en wil al deze woensdag in gesprek gaan met de grondeigenaren in het gebied.

De gemeenteraad is er van overtuigd, dat er snel nieuwbouw moet komen in Kwintsheul, omdat het dorp als het ware schreeuwt om jeugd. De achterblijvende woningbouw in de afgelopen reeks van jaren leidt bijvoorbeeld al tot krimp in het leerlingenaantal van basisschool Andreashof.

De structuurvisie 'De Driesprong' omvat een zeven hectare groot gebied ten oosten van de Mariëndijk en ten noorden van de Karper. Gemikt wordt op circa tweehonderd woningen, waarvan dertig procent onder de noemer ‘sociale woningbouw’ moet vallen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS