Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

GBW wil sneller aan de slag met flexwoningen

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: zondag 25 augustus 2019 09:37

Foto: Het terrein aan de Oostduinlaan-foto WOS Media


Het duurt te lang voordat er daadwerkelijk flexwoningen zijn gerealiseerd in Westland, vindt de fractie van GemeenteBelang Westland (GBW). In februari dit jaar is volgens de partij de laatste informatie verstrekt, terwijl was toegezegd dat in het tweede kwartaal de volgende stappen en de planning bekend zouden worden gemaakt. Tot op heden zegt GBW nog niets van het college van burgemeester en wethouders over dit dossier te hebben gehoord.

De fractie heeft dan ook schriftelijke vragen gesteld. Zo wil de partij nu wel eens weten hoe het staat met de tientallen te realiseren flexwoningen (aan de Oostduinlaan in 's-Gravenzande red.). Eerder stelde GBW nog voor om eens te kijken hoe de gemeente Purmerend om is gegaan met de bouw van flexwoningen. De partij vraagt zich af of b en w daar kennis van heeft genomen en of ze dat voorbeeld zullen volgen.

Ook hoort GBW graag of de provincie Zuid-Holland nog iets heeft kunnen betekenen in dit dossier. Verder vraagt de fractie zich af waarom er nu een projectleider wordt gezocht voor het dossier flexwoningen, terwijl een aantal maanden geleden nog door het college werd gesteld dat het realiseren van flexwoningen prima aan de markt kan worden overgelaten.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS