Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Gebiedscommissie oneens met nieuwe openingstijden Hoekse Badje

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: vrijdag 5 april 2019 10:17

Foto: het Hoekse Badje 1


De gebiedscommissie van Hoek van Holland is het niet eens met de aangepaste openingstijden van het Hoekse Badje. Donderdag is tijdens een vergadering besloten dat in een advies aan Sven de Langen, de Rotterdamse sportwethouder, te laten weten.

 Het Hoekse Badje liet dinsdag op Facebook weten dat na een meting van bezoekersaantallen van Sportbedrijf Rotterdam de openingstijden voor recreatief zwemmen zullen worden aangepast. Het is gebleken dat er tussen 12.00 uur en 15.00 uur niet genoeg bezoekers zijn, waardoor het zwembad na de meivakantie om 15.00 uur open gaat voor vrij zwemmers. Dit tot ongenoegen van ouders met kleine kinderen die op de eerdere tijden kwamen omdat ze dan geen last hadden van oudere kinderen.


Jacco van Dam van de gebiedscommissie is bang dat de wijziging van de openingstijden als resultaat zal hebben dat mensen hun abonnement opzeggen. Hierdoor zou het zwembad nog minder geld binnenkrijgen. De angst is dan ook dat uiteindelijk het zwembad wordt opgeheven door Sportbedrijf Rotterdam, omdat het dan helemaal niet rendabel zou zijn.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS