Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Gedeputeerden Zuid-Holland geïnstalleerd

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: woensdag 4 september 2019 14:30

Foto: Provincie Zuid-Holland


Het nieuwe provinciebestuur van Zuid-Holland is deze woensdag officieel geïnstalleerd tijdens de vergadering van de Provinciale Staten. Het college van Gedeputeerde Staten zal van nu tot 2023 bestaan uit Adri Bom-Lemstra (CDA), Willy de Zoete (SGP/ChristenUnie), Floor Vermeulen (VVD), Jeannette Baljeu (VVD), Berend Potjer (GroenLinks) en Anne Koning (PvdA).

Twee leden van het nieuw gevormde bestuur zijn afkomstig uit Westland: Adri Bom-Lemstra en Willy de Zoete. Voor Bom-Lemstra is het haar tweede termijn als provinciaal bestuurder; De Zoete gaat nu tussentijds stoppen als fractievoorzitter in de gemeenteraad van Westland.

Bom-Lemstra gaat aan de slag met tuinbouw en innovatie, landbouw, toezicht en handhaving, bodem, gezond en veilig. De Zoete gaat zich bezighouden met kennis en vakmanschap, toegepaste innovatie in het midden- en kleinbedrijf, cultuur en erfgoed, personeel en organisatie, luchtvaart en grondzaken.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS