Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Geen straf voor VELO na gestaakt bekerduel

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: maandag 10 september 2018 16:59

Foto: Archieffoto Denice Kuijvenhoven


Voetbalvereniging VELO wordt niet bestraft voor de gestaakte bekerwedstrijd van het zaterdagteam tegen BMT van vorige week zaterdag. De club uit Wateringen volgens de KNVB heeft, net als de Hagenaars overigens, geen schuld. De aanklager amateurvoetbal van de bond heeft de zaak daarom geseponeerd.

De wedstrijd liep uit de hand nadat scheidsrechter Takacs zowel Daan van Rossum (VELO) als een BMT-speler de rode kaart toonde. Vooral Van Rossum liet onderweg naar de kleedkamer duidelijk blijken het hier niet mee eens te zijn. Toeschouwers gingen zich met de situatie bemoeien en daarna ook spelers van BMT, waardoor enig duw- en trekwerk ontstond. De arbiter besloot daarom het duel te staken.


Hoewel de situatie buiten het veld snel gekalmeerd was, wilde Takacs de wedstrijd niet hervatten. In plaats daarvan ging hij over tot een definitieve staking. De rode kaart van Van Rossum werd overigens eind vorige week al geseponeerd.

Het resterende half uur van de wedstrijd wordt op een later moment uitgespeeld. De wedstrijd werd stilgelegd bij een 2-2 stand.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS