Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Geen Appeltje van Oranje voor De OproepCentrale

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: vrijdag 24 januari 2020 12:28


De OproepCentrale, onder meer actief in Maassluis, is niet meer in de race voor een Appeltje van Oranje. Donderdag bleek dat de vrijwilligersorganisatie niet bij de laatste tien genomineerden zit. Toch was er nog wel een verrassing voor de vrijwilligers, namelijk een cheque ter waarde van 1.500 euro van het Oranjefonds.

Uiteindelijk zijn 10 van de 28 genomineerde initiatieven doorgegaan naar de volgende ronde. De uitslag was een optelsom van de punten die De OproepCentrale had verdiend naar aanleiding van de stem tiendaagse en de bevlogen pitch die de coördinatoren hebben gegeven.

Het Appeltje van Oranje wordt jaarlijks uitgereikt door het Oranjefonds aan drie initiatieven die verschillende groepen mensen samenbrengen. De drie winnaars krijgen een bronzen beeldje, gemaakt door Prinses Beatrix, en een geldbedrag van 15.000 euro. De prijzen worden in mei uitgereikt door Koningin Máxima op Paleis Noordeinde.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS