Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Geen bezoekers meer welkom in ziekenhuizen Franciscus

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: maandag 23 maart 2020 09:30

Foto: locatie Franciscus Vlietland in Schiedam


Vanaf vandaag (maandag) is het niet meer mogelijk om als bezoeker in het Franciscus Gasthuis (Rotterdam) en Franciscus Vlietland (Schiedam) te komen. De hospitalen verwachten deze week veel patiënten met het coronavirus en willen geen enkel risico lopen. 

Er gelden uitzonderingen. Bezoek aan het eigen kind op de Kinderafdeling of terminale patiënten blijft wel toegestaan. Ook bij een bevalling mag de partner aanwezig zijn, maar verder is niemand meer welkom.

Om toch in contact te blijven met familie, vrienden of kennissen, adviseert het ziekenhuis gebruik te maken van een mobiele telefoon of tablet. Begeleiders en naasten van patiënten die een polikliniek afspraak hebben, worden verzocht buiten te wachten.

Op beide locaties van Franciscus s zijn inmiddels triagetenten geplaatst voor de Spoedeisende Hulp (SEH). In de loop van deze week komt er een mobiele CT-scan bij de SEH van Franciscus Gasthuis. Dit helpt om een eerste selectie van verdenking of niet verdenking van coronapatiënten sneller plaats te laten vinden.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS