Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Geen drempels in Havenstraat vanwege trillingshinder

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: vrijdag 3 augustus 2018 15:22

Foto: Google Streetview 1


Er komt geen verkeersdrempel in de Havenstraat, tussen de rotonde bij de Emmastraat en de Gantellaan, in Monster. Bewoners hadden daar om gevraagd vanwege het toenemend aantal hardrijders, maar vanwege trillingshinder aan woningen is dat niet mogelijk.

Dat antwoordt wethouder Varekamp op vragen van GemeenteBelang Westland. De partij stelde eerder dat het verkeer de laatste tijd is opgenomen op de onlangs opgeknapte weg. Bewoners vrezen in de toekomst nog meer sluipverkeer, zodra er op de kruising van de Zwartendijk met de Emmastraat iets verderop een turborotonde wordt aangelegd.

De bewoners zouden al meermaals hebben gevraagd om een rotonde, maar kregen van de ambtenaar het verzoek om eerst een handtekeningenactie te starten. GBW noemde dat onbegrijpelijk. Volgens de wethouder is dit echter om tegenstrijdige belangen tegen te gaan: "Vaak willen bewoners wel drempels in hun straat maar niet voor hun deur."


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
greve
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS