Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Geen indoortennis meer in 's-Gravenzande

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: woensdag 20 maart 2019 15:48

Foto: Racket Partycentrum s-Gravenzande


In een hal tennis spelen kan binnenkort niet meer in 's-Gravenzande. De enige aanbieder van indoorbanen in het dorp, het Racket- & Partycentrum, stopt met het verhuren van de banen. Volgens eigenaar Richard Bultink is het voor hem niet meer rendabel.

Bultink verhuurt de banen per uur, maar de laatste jaren was er steeds minder vraag naar. Volgens hem heeft dat er onder meer mee te maken dat er steeds langer buiten wordt getennist. "De tennissers zijn teleurgesteld, maar hebben er begrip voor", aldus Bultink.

De nabijgelegen tennisclub LTC 's-Gravenzande kreeg het nieuws - net als andere vaste huurders - maandag te horen. "Een vervelende mededeling", noemt voorzitter Carlieke van Staalduinen het, zeker omdat er op dit moment geen alternatief is. In de wintermaanden kregen de ruim honderd jeugdleden les in de RPC-hal. Daarnaast gebruikten ook andere leden de hal geregeld om wedstrijden te spelen.

Van Staalduinen is wel blij dat de mededeling al in maart komt, waardoor ze nog een lente en zomer heeft om een oplossing te zoeken. "We gaan binnenkort om de tafel om te kijken welke mogelijkheden er zijn."

In de RPC-hal kun je wel blijven squashen en ook de feestjes zullen er blijven. Bultink is al bezig met een sportieve vervanger voor de tennisbanen. Veel kan hij er nog niet over kwijt, maar wel dat het om iets gaat dat nog niet in deze regio is.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS