Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Geen metro naar vuurwerkshow Hoek van Holland

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: dinsdag 3 december 2019 19:17

Foto: Louwrens Parre


Er rijdt tijdens de jaarwisseling geen metro van en naar de vuurwerkshow in Hoek van Holland. De RET ziet hiervoor geen mogelijkheden, onder meer vanwege een gebrek aan voldoende beschikbaar personeel. Dat laat wethouder Judith Bokhove weten in een brief aan de gemeenteraad.

Het andere strand van Rotterdam, Nesselande, wordt van een metroverbinding voorzien tijdens de jaarwisseling. Ook daar wordt dit jaar voor het eerst een grote vuurwerkshow gehouden. Verder is er een metroverbinding in het centrum van Rotterdam vanwege het Nationale Vuurwerk bij de Erasmusbrug.

Rotterdam houdt dit jaar twee extra vuurwerkshows. Om het publiek van en naar die vuurwerkshows te vervoeren, is de RET gevraagd om ook metro's te rijden. Eerder al liet de RET weten dit niet te zien zitten, nu is dat dus definitief.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS