Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Geen nominatie Bertens voor Sportvrouw van het Jaar

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: maandag 3 december 2018 07:52

Foto: via Flickr Steven Pisano CC 13


Kiki Bertens staat niet op de definitieve nominatielijst voor de titel Sportvrouw van het Jaar. Dat heeft sportkoepel NOC*NSF zondag bekendgemaakt. De 26-jarige Wateringse tennisster stond vorige week nog wel op de voordrachtlijst met veertien namen.

Bertens won het afgelopen jaar drie WTA-toernooien en kwam daarnaast voor het eerst in haar carrière binnen in de mondiale top 10. Wielrenster Anna van der Breggen, schaatsster Jorien ter Mors, shorttrackster Suzanne Schulting en wielrenster Annemiek van Vleuten zijn de vier overgebleven kandidaten voor de titel.


Bertens' coach Raemon Sluiter is wel genomineerd voor de titel Coach van het Jaar, net als de Poeldijkse schaatstrainer Jac Orie.

De Nederlands handbalploeg, met daarin Yvette Broch uit Monster, en de shorttrackvrouwen (Lara van Ruijven uit Naaldwijk) zijn eveneens afgevallen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS