Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Geen Oranjesluistocht door krappe bezetting

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: dinsdag 11 september 2018 11:09

Foto: Opbrengst Oranjesluistocht 2017


De Oranjesluistocht gaat dit jaar niet door. Er zouden eind oktober fietstochten voor wielrenners en mountainbikers en een hardloopwedstrijd worden gehouden in de omgeving van de Oranjesluis in 's-Gravenzande. De organisatie heeft echter te kampen met een te krappe bezetting.

"Ook vrijwilligerswerk blijft nu eenmaal mensenwerk en soms betekent dit dat je een lastig besluit moet nemen, hoe vervelend dat ook is", zo is te lezen op de Facebookpagina van de Oranjesluistocht. "We willen graag een goed georganiseerd evenement neerzetten en met de huidige bezetting kunnen we dat in 2018 jammer genoeg niet garanderen."


De opbrengst van de Oranjesluistocht gaat altijd naar een goed doel. Vorig jaar werd een bedrag van 30.500 euro gedoneerd aan de stichting Avavieren. De organisatie spreekt de hoop uit het evenement volgend jaar wel te kunnen organiseren. "Een datum is al gepland: 26 oktober 2019."


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Cultuurweb
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS