Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Geen overdreven drukte in Dijkstraat, wel snelheidsmetingen

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: vrijdag 8 november 2019 08:16

Foto: Kees van Doorn


De gemeente Westland heeft niet het idee dat de Dijkstraat in Honselersdijk overdreven veel als sluiproute wordt gebruikt, nu een deel van de Middel Broekweg bij Royal FloraHolland is afgesloten. Bij de gemeente is welgeteld één melding binnen gekomen.

Politieke partij Westland Verstandig trok in oktober aan de bel, nadat er signalen waren over 'veelvuldig gebruik van de Dijkstraat als vervangende route'. De partij wil daarom dat Westland ingrijpt en bijvoorbeeld omleidingsborden plaatst om de Dijkstraat te ontlasten.

De gemeente laat nu weten dat, al sinds het begin van de werkzaamheden aan de Middel Broekweg, bij de Molenlaan een omleidingsroute staat aangegeven. Die route gaat over de Zwethaan en de Westlandroute. Wel vraagt de gemeente bij de politie om snelheidscontroles in de Dijkstraat.


De werkzaamheden in de Middel Broekweg duren tot januari volgend jaar. Daar wordt een brug vervangen. 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS