Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Geen overtreders gepakt tijdens jaarwisseling Maassluis

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: donderdag 31 januari 2019 12:14


In Maassluis zijn ondanks geplaatste camera's en een vuurwerkdetectiesysteem geen daders aangewezen voor de schade die tijdens de jongste jaarwisseling is toegebracht aan gemeentelijke eigendommen. Dat meldt het college van B en W in antwoord op vragen die schriftelijk zijn gesteld door de raadsfractie Forum voor Maassluis.

Tijdens de jaarwisseling van 2017/2018 zijn wel vier bekeuringen uitgedeeld aan mensen die vroegtijdig vuurwerk afstaken. Dit jaar is niemand op heterdaad betrapt en daarom zijn er geen boetes uitgedeeld.


Maassluis heeft in 2016 een driejarige overeenkomst gesloten met TNO om gebruik te maken van een vuurwerkdetectiesysteem. Dit systeem kostte de gemeente deze jaarwisseling 26.625 euro. Het bedrag komt uit het budget dat is vastgesteld voor veiligheid in de stad. Later dit jaar wordt de afweging gemaakt of de huur van het systeem verlengd zal worden.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS