Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Geen zorgverleners in voormalig Rabobankpand Maasdijk

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: donderdag 11 oktober 2018 14:56

Foto: Archieffoto


Er komen geen zorgverleners in het voormalige Rabobankgebouw in Maasdijk en van een respijthuis op die plek is ook geen sprake. Wel kunnen er over een tijdje mensen gaan wonen die zorg nodig hebben, zo laat initiatiefnemer Bert Lievaart desgevraagd weten.

Het plan was om gedeeltelijk een logeerhuis te realiseren voor mensen die net uit het ziekenhuis komen en thuis geen opvang hebben. In het bouwplan was ook ruimte gereserveerd voor zorgverleners, zoals artsen en fysiotherapeuten, maar die hadden uiteindelijk uit economisch oogpunt geen belangstelling.

Op dit moment zijn aannemers bezig met de aan- en verbouw van de appartementen. Binnen de mogelijkheden in de vergunning was ruimte om het complex te creëren zonder deze zorgtaak, zo liet het Westlandse college van burgemeester en wethouders eerder ook al weten in antwoord op vragen van Westland Verstandig.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS