Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Geijtenbeek per direct weg bij Valto

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: maandag 27 januari 2020 15:33

Foto: Valto


Eric Geijtenbeek is niet langer de hoofdtrainer van korfbalvereniging Valto in De Lier. Het clubbestuur heeft de samenwerking met de coach voortijdig beƫindigd. Het is nog niet duidelijk wie het seizoen gaat afmaken als interim-trainer.

Geijtenbeek was bezig aan zijn tweede en tevens laatste seizoen. Onder de trainer uit Schalkwijk promoveerde de ploeg vorig jaar in de zaal voor het eerst van de eerste- naar de overgangsklasse. Op dat niveau staat de ploeg momenteel veilig zesde (van 8). Op het veld staat de ploeg zelfs derde in de overgangsklasse.

Volgens bestuurslid technische zaken Jan Jaap Elenbaas gaat het echter niet om de resultaten. "Daar omheen speelt meer. In goed overleg zijn we tot de conclusie gekomen dat dit het beste is voor de spelersgroep en de club."


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS