Archief
WOS 1

WOS 1

Geld buitgemaakt bij overval Kruidvat

Bij de overval op het Kruidvat in de Zeestraat in Monster is een geldbedrag buitgemaakt. Om welk bedrag het gaat, laat de politie niet weten. Twee verdachten - van tussen de 20 en 25 jaar - bedreigden maandagochtend rond 7.10 uur twee medewerkers met messen.

Het duo kwam met met gezichtsbedekking de winkel binnen. De twee zijn ongeveer 1,75 meter lang. Een van hen droeg een zwarte broek met witte strepen, een donkere trui en hij had een zwarte sporttas of weekendtas bij zich. Personeel van bakkerij Van den Berg aan de overkant van de straat zag de verdachten naar binnen gaan, en waarschuwde direct de politie.

Na de overval vluchtten de twee via de Hortensiastraat richting het park bij de Rijnweg, vanaf daar ontbreekt ieder spoor.

Wie getuige is geweest van de overval, de verdachten heeft gezien, of de politie kan helpen met bijvoorbeeld camerabeelden, wordt verzocht contact op te nemen met de politie. De winkel blijft voorlopig dicht.

Witte werkbus

Verder komt de politie graag in contact met twee specifieke getuigen. De mannen reden in een witte bestelbus met bedrijfsbelettering, zij zouden de verdachten in een auto weg hebben zien rijden. De mannen worden gevraagd nog een keer de politie te informeren via 0900-8844.



Bekijk hieronder de vluchtroute van de twee verdachten.

Categorieen:
Monster 112