Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Gelijkspel in oefenduels Westlandia en Excelsior Maassluis

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zaterdag 4 augustus 2018 17:31

Foto: Twitter ASWH


De zondagselectie van voetbalvereniging Westlandia heeft in de eerste oefenwedstrijd van het seizoen gelijk gespeeld tegen ASWH. De wedstrijd eindigde in 2-2. Ook bij het oefenduel Excelsior Maassluis - OFC Oostzaan werd er gelijk gespeeld. Daar bleef het 0-0.

Westlandia was te gast bij ASWH in Hendrik-Ido-Ambacht. Na een half uur wedstrijd zette Sanzio Dietrich ASWH op voorsprong. Nog voor de rust kwam de 2-0 voor ASWH door Ismail Yildrim. In de tweede helft sloeg Westlandia terug; in de 51ste minuut wist Giovialli Serbony de score naar 2-1 te brengen. Hij was het ook die in de 81e minuut Westlandia op gelijke hoogte bracht.
 
Bij Excelsior Maassluis was OFC Oostzaan te gast. Hoewel de Maassluizers in het begin van de wedstrijd redelijk wat kansen kregen, werd er niet gescoord. Het bleef uiteindelijk 0-0. 
Voor bezoekers van de wedstrijd was het lastig de gespeelde tijd te volgen: door de warmte begaf het scorebord met led-lichtjes het.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS