Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Gelijkspel Quintus-heren tegen Hellas

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zondag 8 september 2019 08:53

Foto: Livestream Quintus


De handballers van Quintus zijn er zaterdagavond niet in geslaagd ook het tweede duel in de eredivisie te winnen. De degradant uit de BeNe-League van vorig jaar en favoriet voor de eredivisietitel speelde in de streekderby tegen het Haagse Hellas gelijk: 22-22.

Het duel ging volkomen gelijk op. Tot 5-5 (na ongeveer een kwartier) volgde na ieder Heuls doelpunt een goal van Hellas. In het tweede gedeelte van de eerste helft pakten de Hagenaars een marge van twee doelpunten (5-7, 6-8), maar konden dat niet uitbouwen. Quintus kwam terug tot 10-10, maar de ploegen gingen uiteindelijk rusten bij een 10-11 stand.

Na rust had Quintus een maximale marge van twee doelpunten (17-15 halverwege de tweede helft en 21-19 vijf minuten voor tijd), maar daar bleef het bij. Kort voor het einde maakte Ard Vollebregt uit een strafworp nog wel de 22-21, maar na een time-out kwam Hellas toch terug.

Velo begint met verlies
De dames van Veneco/Velo hebben hun eerste wedstrijd in de eerste divisie met 38-21 verloren bij Kwiek in Raalte. De Wateringse ploeg is na het kampioenschap in de tweede divisie van vorig seizoen teruggekeerd in de eerste divisie. Dat leverde dus nog geen punten op.

Alle uitslagen
Heren
Eredivisie
Wematrans/Quintus - IMTO Benelux/Hellas 22-22 (10-11)

Eerste divisie
HVV'70 - Dios 26-20

Dames
Eerste divisie
PCA/Kwiek - Veneco/Velo 38-21 (16-8)


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS