Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Geluidsmuur: Wethouder hoopt er nog voor de jaarwisseling uit te komen

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: woensdag 30 oktober 2019 10:09

Foto: A20


Nog voor het einde van het jaar hoopt wethouder Gerard van der Wees te komen met een breedgedragen initiatief voor het verbeteren van de geluidsmuur langs de A20 bij Maassluis. Er wordt gesproken met de diverse belangenverenigingen en bewonersgroepen langs de geluidsmuur. Daarnaast gaat Van der Wees binnenkort ook nog eens in gesprek met Rijkswaterstaat, om te bezien of zij iets kan betekenen in de discussie.

Punt is dat de geluidsmuur verouderd is en het lang niet meer zo goed het geluid van de rijksweg tegenhoudt. Er worden diverse opties bekeken om de muur te vervangen. Hierbij wordt gedacht aan ophogen met een aarden wal, ophogen met geluidsplaten of een combinatie daarvan. Belangrijk voor een groep omwonenden is dat het parkje dat naast de geluidswal ligt, zoveel mogelijk behouden blijft.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS