Signbiblio 1

Gemankeerd Green Eagles verliest ook van Hoofddorp

De basketbalsters van Green Eagles hebben zaterdagavond ook hun derde wedstrijd van het seizoen verloren. De ploeg trad aan met slechts zeven spelers, waarvan er drie deze week ziek waren. Mede daardoor werd het thuis tegen Hoofddorp 57-74.

De thuisploeg van trainer Ron den Hoedt begon sterk, waardoor de twee ploegen tot 15-15 gelijk opgingen. Daarna ging Green Eagles echter slordiger spelen, waardoor het aan het eind van het eerste kwart 15-23 stond en bij rust 27-45. Een sterke tweede helft redde de eer nog wel voor de vrouwen uit Maassluis, maar bleek niet genoeg voor de overwinning: 57-74.

Na drie duels zijn in de promotiedivisie naast Green Eagles ook De Groene Uilen en Grasshoppers 2 na drie duels nog puntloos. Volgende week speelt Green Eagles uit in Delft tegen DAS.