Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Gemeente: Afstand Hertenlaan 2 - Hofstraat 11 meer dan 100 meter

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: donderdag 20 februari 2020 13:56

Foto: Basis voor de vraag van Duijsens - Planviewer-OpenStreetMap-org-contributors


Het pand Hofstraat 11 in Honselersdijk is op meer dan 100 meter afstand van de locatie Hertenlaan 2, laat de gemeente Westland desgevraagd aan de WOS weten. Die afstand is gemeten vanaf de kadastrale perceelgrens. Peter Duijsens, fractievoorzitter van Westland Verstandig, meldde woensdag  hij  informatie had ontvangen, dat het 92 meter was en had daarover direct een schriftelijke vraag bij het college van B en W ingediend.

De afstand van 100 meter is voorwaarde voor het verlenen van een vergunning om in het betrokken pand aan de Hertenlaan 28 arbeidsmigranten te mogen onderbrengen. Die vergunning is eind vorige week verleend.

Duijsens heeft donderdagmiddag direct aanvullende vragen bij het college ingediend. Hij vraagt onder meer om "een goede tekening waarop de afstand gemeten wordt".


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS