Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Gemeente onderzoekt verplaatsen overstort De Noort Bonnen

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: vrijdag 26 juli 2019 14:20

Foto: Google Street View 1


Het ingenieursbureau van de gemeente Rotterdam gaat onderzoeken of de overstort bij het water rond volkstuinvereniging De Noort Bonnen in Hoek van Holland kan worden verplaatst. Na hevige regenval werkt de overstort niet goed, waardoor het riool overstroomt. Daardoor raakt het water bij de volkstuinen vervuild. Dat zorgt, vooral in de zomer, voor stankoverlast bij omwonenden.

VVD Rotterdam wilde weten wie er verantwoordelijk was voor dit vervuilde water. Dat blijkt de gemeente Rotterdam te zijn, omdat zij beheerder is van de riolering. Ook vroeg de partij of de overstort misschien aangesloten kon worden op open water, zoals de Krimsloot. Omdat eerdere maatregelen van de gemeente niet hebben geholpen bij het tegengaan van de vervuiling, wordt die mogelijkheid onderzocht.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS