Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Gemeente: spoel roetdeeltjes weg met water

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: vrijdag 1 maart 2019 07:41

Foto: Regio15


Vanwege vliegvuur zijn in de omgeving van zwembad De Boetzelaer zwarte roetdeeltjes neergedaald. Deze kunnen weggespoeld worden met water of in combinatie met water opgeveegd worden en in een afvalzak bij huishoudelijk afval weggegooid worden. Was daarna handen goed met water en zeep. Dat adviseert de gemeente Westland.

In bijgaande tekening is in de bovenste horizontale streep aangegeven tot waar inwoners de roetdeeltjes tegen kunnen komen. De onderste twee strepen geven de rookpluimen van afgelopen nacht weer.

Op het tijdstip van de brand was er niemand in het pand aanwezig. Om overslaande brand te voorkomen werden omliggende percelen in de gaten gehouden en is de naastgelegen Eerste Westlandse Montessorischool nat gehouden. 

De brand heeft het zwembad volledig verwoest. Omstreeks 2.00 uur had de brandweer de brand onder controle. Het nablussen van de brand heeft nog tot in de vroege ochtend geduurd. Voor vragen kun je contact opnemen via telefoonnummer 140174 van de gemeente Westland. 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS