Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Gemeente Westland zoekt schoonste straat op 1 januari

Door: Nelleke Arnout

Gepubliceerd op: zaterdag 8 december 2018 11:38


Gemeente Westland gaat weer op zoek naar de schoonste straat na de jaarwisseling. Onder het motto ‘Wie viert op nieuwjaarsdag een feestje met de schoonste straat van Westland’ daagt de gemeente bewoners uit hun straat zo schoon mogelijk te maken op 1 januari 2019.

Buurten die willen meedoen kunnen zich aanmelden op gebiedsbeheer@gemeentewestland.nl. Op nieuwjaarsdag moet er een foto van voor en na het opruimen worden opgestuurd. Daarna gaat de gemeente in beraad. In de tweede week van januari worden de winnaars bekend gemaakt; de schoonste straat krijgt een buurtbarbecue.

Dit jaar op 1 januari ging de prijs naar de bewoners van de Donnerlaan in Naaldwijk. De ‘schoonste straat-competitie’ is opgezet om bewoners aan te moedigen na de jaarwisseling zelf de handen uit de mouwen steken en hun straat weer zo snel mogelijk op orde brengen en ontdoen van de restanten van vuurwerk en andere jaarwisselingsrommel.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
greve
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS