Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Gemeentelijke Erepenning voor Bart Luttik

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: vrijdag 21 juni 2019 11:21

Foto: Peter Farla


Bart Luttik heeft donderdagavond de Gemeentelijke Erepenning gekregen vanwege zijn jarenlange inzet voor de gemeente Maassluis. Burgemeester Edo Haan reikte de penning uit.

Luttik zet zich al vanaf 2004 in voor de gemeente. Van 2004 tot 2014 is hij lid geweest van de Raad van Toezicht van de stichting Wijzer voor het basisonderwijs in Maassluis en Vlaardingen. Ook is hij van 2006 tot 2011 voorzitter geweest van Theater Schuurkerk. Sinds 2011 is hij voorzitter van de Raad van Toezicht van bibliotheek Maassluis/Midden-Delfland. Naast deze werkzaamheden heeft de Maassluizer ook veel energie gestoken in het voorzitterschap van de Adviesraad Samenlevingszaken.

De Erepenning der Gemeente wordt uitgereikt aan personen, al dan niet ingezetenen van de gemeente, die zich gedurende enige tijd of naar aanleiding van een bijzondere gebeurtenis verdienstelijk hebben gedragen ten opzichte van de gemeente.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS