Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Gemeentelijke Erespeld voor Furieadevoorzitter Hans de Bruin

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: maandag 21 oktober 2019 18:30


Hans de Bruin heeft maandag de gemeentelijke Erespeld gekregen van locoburgemeester Corine Bronsveld. Dit gebeurde tijdens zijn afscheid als voorzitter van Stichting Maassluis Maritiem.

Sinds 2008 organiseert De Bruin als voorzitter van Stichting Maassluis Maritiem de Furieade. Onder zijn leiding is het feest uitgegroeid van een feest op één avond en één dag naar een vijfdaags evenement met ongeveer 50.000 bezoekers. Onder zijn taken in het bestuur vielen naast het voorzitterschap ook sponsorwerving en online communicatie.

De Erespeld der Gemeente wordt uitgereikt aan personen, al dan niet ingezetenen van de gemeente, die zich gedurende enige tijd of naar aanleiding van een bijzondere gebeurtenis verdienstelijk hebben gedragen ten opzichte van de gemeente.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS