Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage uploaden op onze website. Wij zullen deze controleren en bij goedkeuring publiceren.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Gemor over tijdelijke marktopstelling Naaldwijk

Door: Dennis van Schie

Gepubliceerd op: woensdag 4 oktober 2017 14:01


De tijdelijke marktopstelling in het centrum van Naaldwijk kan niet op iedereen zijn enthousiasme rekenen. Een aantal winkeliers in de Rembrandtstraat klaagt, nu het zicht op de winkels voor een groot deel is verdwenen.

Erna Boekestijn van feestartikelenhandel De Bladwijzer: "Er is sprake van omzetderving. Afgelopen week waren we helemaal ingebouwd en was het voor de klant moeilijk om ons te bereiken".

Kaasboer Peter staat nu tijdelijk op het Havenplein bij de Slimmerick. Hij noemt de communicatie met de gemeente een heikel punt. "Bij de gemeente hadden wij nagenoeg nul inbreng". Jeffrey van Breemen van de tassenkraam Travelman onderschrijft dat. "Het wordt je medegedeeld. Ik ben er niet blij mee maar je zult het ermee moeten doen".

Geen ideale oplossing
De gemeente Westland laat schriftelijk weten: "Wij zijn continu in overleg met alle bij de herinrichting van het Wilhelminaplein betrokken partijen, ook met de marktkooplieden. Voor de knelpunten die zijn geconstateerd in de tijdelijke opstelling wordt in overleg met de betrokkenen gezocht naar een oplossing. We proberen het voor iedereen zo passend mogelijk te maken, maar vragen daarbij wel enige flexibiliteit. Een ideale oplossing voor iedereen, in de tijdelijke situatie totdat het Wilhelminaplein gereed is, is er nu eenmaal niet".

Toch klinken er ook positieve geluiden, zoals van bezoeker Greet de Wilde: "Ik vind het heel gezellig en sfeervol. Je kunt gelijk het dorp doorlopen en overal staat er wat. Van mij mag het zo blijven". Kaasboer Peter: "Als we er wat van kunnen maken, dan is het goed". Klanten weten zijn kraam in ieder geval nog prima te vinden. 


Westland Verstandig heeft inmiddels schriftelijke vragen gesteld over de tijdelijke marktopstelling. 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS