Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Genomineerde jeugdploegen Maassluis bekend

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: donderdag 13 februari 2020 10:35


De vier genomineerden voor de titel Jeugdportploeg van 2019 in de gemeente Maassluis zijn bekend. De jongens onder 18 jaar van judoinstituut Mahorokan, de C1 van korfbalclub ckc Maasluis, de meisjes onder 15 van voetbalvereniging VDL en de meisjes onder 11 van Excelsior Maassluis komen in aanmerking.

De judoka's grepen goud op de Nederlandse kampioenschappen. In de hoofdklasse C eindigde de C1 van ckc Maassluis als tweede, terwijl op het NK een vierde plaats werd behaald. VDL werd ongeslagen kampioen in de hoofdklasse en won bovendien de KNVB-beker. Excelsior Maassluis werd kampioen in de tweede klasse.

De Maassluise sportprijzen worden op 21 februari uitgereikt in Theater Koningshof. De komende weken worden de genomineerden in de overige categorieën bekendgemaakt.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS