Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Gerard van Hoeven nieuwe directievoorzitter Rabobank Westland

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: maandag 26 november 2018 16:59

Foto: Archieffoto Thierry Schut - Rabobank Westland


Gerard van Hoeven wordt per 1 januari de nieuwe directievoorzitter van Rabobank Westland. Dat heeft de Raad van Commissarissen besloten, Rabobank Nederland en de Ondernemingsraad zijn daarmee akkoord. Van Hoeven is nu nog directeur Particulieren en Private Banking.

Rabobank is hard bezig om de organisatie aan te passen aan de huidige tijd, waarbij steeds minder mensen gebruik maken van een fysiek gesprek bij de bank en mensen minder vaak contant geld opnemen. Daarin wordt de huidige driekoppige directie (naast Van Hoeven zijn dat nu directievoorzitter Hans de Leeuw en directeur Bedrijven Ruud van der Vliet), vervangen door een eenhoofdige directie. "Wij zien Gerard als de geschikte persoon om de bank verder vorm te geven in de nieuwe organisatiestructuur."

Er zijn meer veranderingen op komst binnen de bank. Begin 2019 wordt er een team gevormd dat zich bezig gaat houden met de agrarische- en voedselsector. Dat team wordt gevormd door medewerkers van diverse Rabobank-vestigingen. Adviseurs blijven werken vanuit het kantoor in De Lier, maar een aantal ondersteunende taken wordt verplaatst naar Den Haag. Wat de veranderingen gaan betekenen voor het aantal werknemers in het hoofdkantoor aan de Leehove is nog niet precies duidelijk.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS