Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Gestolen combinatie blokkeert rotonde; chauffeur vlucht weg

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zondag 29 juli 2018 21:50

Foto: WOS Media 1


De bestuurder van een trekker met oplegger (die, naar later bleek, gestolen was) reed zich zondagavond klem op een rotonde in 's-Gravenzande. De chauffeur ging aanvankelijk verderop met iemand om advies bellen, maar zette het daarna op een lopen. Hij kon door passanten worden overmeesterd.

De chauffeur reed rond half acht in noordelijke richting over de Koningin Julianaweg. Bij de rotonde met de Leeuweriklaan wilde hij keren, maar de man nam de bocht te scherp en kwam met het linker achterwiel vast te zitten in het verhoogde perkje in het midden.

TV-presentator Jeroen Toet, die achter hem reed, wilde de paniekerige man helpen. Toen alle pogingen om weg te komen mislukten, liep de man al bellend weg. Inmiddels kwam een andere burger ter plaatse, die door Toet werd bijgepraat over de situatie.
Die burger bleek een politieagent te zijn, die achter de man aanging. Deze zette het vervolgens op een lopen, maar kon door de agent met hulp van enkele passanten worden overmeesterd. De zich verzettende man kon in bedwang worden gehouden totdat de gealarmeerde politie ten tonele verscheen.


De man is aangehouden en moest direct ‘blazen’. Vervolgens kwam de aap uit de mouw dat de combinatie gestolen was.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Beukers
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS